silver-iphone-6-near-blue-and-silver-stethoscope-48603

Contact

Vanwege zomervakantie is de praktijk gesloten vanaf vrijdag 5 juli t/m zondag 28 juli 2024. Patiƫnten die reeds zijn ingeschreven in mijn praktijk kunnen voor dringende zaken contact opnemen met collega Irene de Vries, bereikbaar via het volgende mailadres: info@voedingsarts.nl.

Mocht u alvast een intake afspraak bij mij willen inplannen voor na mijn vakantie, dan kunt u dat gerust doen via deze website.

De praktijk is op maandagen van 9.00 uur tot 16.30 uur geopend voor fysieke afspraken. U kunt bij voorkeur een afspraak online maken, zie daarvoor de link rechtsboven in de menubalk. Telefonisch is de praktijk op de volgende dagen en tijden bereikbaar;

Maandagen 9.00 - 16.30 uur
Dinsdagen 9.00- 12.00 uur
Vrijdagen 9.00 - 12.00 uur

Op woensdag en donderdag is de praktijk gesloten.

Tijdens mijn spreekuur lukt het meestal niet om u direct telefonisch te woord te staan. Spreek gerust een boodschap in en ik bel u zo spoedig mogelijk terug. Ik streef ernaar om vragen die per mail (mijn voorkeur) of per voicemail binnenkomen binnen 48 uur te beantwoorden.

De eerste afspraak dient altijd face to face plaats te vinden, daarna is een telefonisch vervolgconsult ook mogelijk. De praktijk is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Er zijn gratis parkeerplaatsen voor de deur of in de naastliggende straat.

Heeft u een vraag? Ik hoor graag van u.